:: [ Meny ] ::
Bestilling
Priseksempler
Fargekort/Skrifttyper
Montering
Kontakt oss
 
:: [ Galleri ] ::
Bilgalleri
MCgalleri
Båtgalleri
Div
 
:: [ Dekor ] ::
Animals
Body graphic
Car logos
Carparts logos
Cartoons
Dragons
Flames
Motives
Race flags
Tribal
Siste nye dekor - Div
Velkommen til Autodeko.com
BESTILLING
Når du ønsker å bestille en dekor er det visse ting som er viktig å få med i bestillingen for at vi skal kunne levere riktig vare til deg.

1) Når du har funnet den dekor du kunne tenke deg, skriver du ned i hvilken kategori du fant dekoren i og hva den heter, (for eksempel, ønsker du en flammedekor som hetter CRAZY 43.JPG så skriver du Flamme CRAZY 43)

2) Det neste er at du må finne ut hvilken type og farge folie du ønsker, se på fargekartet . På fargekartet kan du velge mellom STANDARD folie – REFLEKS folie – KROM folie – FROST folie osv. (Ønsker du at få dekoren i sølv standard folie, skriver du standard sølv, eller hvis du vil ha rød refleks, skriver du refleks rød osv.)

3) Ønsker du tekst på bilen må du velge en skrifttype, går du inn på siden skrifttyper og finner den du liker. Skriv navnet på skrifttypen i bestillingen.

(For eksempel ønsker du en skrifttype som heter HOBO. Skriver du skrifttype HOBO )

 

4) Nå gjelder det om å holde tungen rett i munnen, vi skal finne frem til den størrelse du ønsker dekoren / teksten skal ha. Her er der to måter vi kan gjøre det på:

A . Du kan skrive at dekoren / teksten skal være innenfor lengde X og høyde X, å vi vil tilpasse dekoren / teksten for deg (HUSK AT MAX BREDDE PÅ FOLIEN ER CA 55 cm ferdigskåret)

B . Du kan også skrive at du ønsker dekoren / teksten skal være lengde X og høyde X, når du bestiller bokstaver må du huske på at høyden måles fra laveste til det høyeste punkt se eks. Bredden måles fra første til og med siste bokstav.

(Husk å skriv om det er innenfor mål eller Max angitt mål du skriver)

 

 

 

5) I bestillingsskjemaet nedenfor må du også skrive inn hvilken biltype du har og års modell m.m. Dette for at vi kan lage et oppsett av bilden din med dekor / tekst på, som vi så vil sende til deg på mail som en korrektur, etter du har sett at alt er som du ønsker på korrekturen, sender du bare en mail tilbake til oss og skriver godkjent, eller hvis du ønsker å endre noe, gir du beskjed om dette. Vi starter ikke jobben før vi har en godkjent korrektur.

PÅ SIDEN AV BILEN LAGER VI I UTGANGSPUNKET EN SIDE RETT VENDT OG EN SIDE SPEILVENDT, SÅ BEGGE DEKOR PEKER MOT FRONTEN AV BILEN. ØNSKER DU AT BEGGE SIDER SKAL VÆRE RETT VENDT (med leseretningen: venstre mot høyre) SKRIVER DU DET UNDER EVNT. TEKSTER VIL ALLTID LAGES RETTVENDT.

Bestillingsskjema

1.)
Dekornavn / nr.
Mål
Folietype / Farge
Målene er innenfor Max angitt mål
2.)
Tekst
Mål
Folietype / Farge
1 Skrifttype
2 Skrifttype
3 Skrifttype
4 Skrifttype
Målene er innenfor Max angitt mål
3.)
Bilmerke / Type
Årsmodell
Navn
Adresse
Postnr
Sted
Tlf
Epost
Betalingsmåte Forskudd
Eventuelt
 
 


Til toppen.


Kontakt oss på +47 99 25 78 13

 

© 2007 - AutoDeko.com

Kart - Kontakt oss - Linkbytte


Laget av

datahjelp, webdesign, søkemotoroptimalisering
Datahjelp og pchjelp


Anbud på IT utstyr - Feriebolig og bolig i utlandet